Moiro

Közéleti megnyílvánulás szeletek, Moiro módra, félig átsütve, világmártásban, magyar körettel

lájk

Friss topikok

  • clipper: komoly emberek próbája volt ez a józan viselkedés csataterén.. (később nekünk is lett fánk) (2011.08.25. 16:16) Szigeti veszedelem

Vedőr

2011.08.01. 13:12 clipper

TildArt - ÖkoFashion Casting #1

 Biztos mindenkivel előfordult már hogy moziba menet egy kicsit mindig a vetítési idő után tévedett be a terembe , hogy megússza a csodálatosabbnál csodálatosabb reklámok áradatát, nehogy kifele menet megvásároljon egy-egy karton sampont meg sós mogyorót az év dekadens fogyasztója címért folyó küzdelemben. Hát igen, van aki csinálja a ruha reklámokat, és van aki megveszi. Na de mi van ha valaki reklámokból csinál ruhát? 

A TildArt egy újonnan indult Ökodivat megmozdulás ami mögött Jánosi Matild áll. Az ökodivat nem új dolog, számos országban vallják hogy kukából lesz szalonna, de Magyarországon ez a kijelentés többnyire más értelmet nyert eddig. Tilda nyersanyagai a bakelitek, filmszalagok,régi függönyök, párnák amikből meghökkentő dolgokat tud napvilágra kovácsolni. "Szeretem ha az anyagnak történelme van" - olvasható a blogján. Oroszlányon és Budapesten is volt már divatbemutatója de a java csak most kezdődik. A konferanszért általában Tilda személyes jó barátja Szanitter Dávid színész felelős, és ha öko ruha, hát öko kiegészítő: A Tipton Eyeworks mindig támogatja világhírű, öko-napszemüvegeivel Tilda megmozdulásait. Szóval az összhatás tökéletes, a motiváció a legmotiváltabb, a TildArt most kitörni készül. Első Castingjára, ami az augusztus 14.-én a Kölyökfesztiválon megrendezendő bemutatójára gyűjt modelleket, a vártnál sokkal többen érkeztek, hála a fészbúk hatalmának. A fotózásért Polcz Péter fotográfus(a vakumágus) valamint Lukács Gabi (Juice)volt a felelős, akik a hely méretéből és fényvilágából kihozták a maximumot, az arcokat pedig Pummer Mária, sminkes intézte még vonzóbbá, az Instant kottatermében rendezett Castingon.

Szólj hozzá!

Címkék: divat instant tildart


A bejegyzés trackback címe:

https://moiro.blog.hu/api/trackback/id/tr513116766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása