Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Moiro

Közéleti megnyílvánulás szeletek, Moiro módra, félig átsütve, világmártásban, magyar körettel

lájk

Friss topikok

  • clipper: komoly emberek próbája volt ez a józan viselkedés csataterén.. (később nekünk is lett fánk) (2011.08.25. 16:16) Szigeti veszedelem

Vedőr

2011.09.06. 14:20 clipper

BME Szennyvíz Szex

 Terjeng a hálón egy annyira súlyos kép hogy kár lenne nem írni róla. Kedvenc médiumaink, az újságos standokról, már tettek róla megemlítést sőt meg is fejtették hogy hajléktalan fiatalokról van szó, bár a srác egyenletesen lebarnult felsőtestéről az jut eszembe hogy nem láttam még napozó hajléktalant. Az is tény , hogy nem láttam még a BME szennyvíz kivezetőjével kialakított jakuzzi szerűségben, fiatalokat fényes nappal, egy idős néni csápolására szexelni sem. 

 

Nagy forma, és beteg állat is lehet egyben aki a lompos,nindzsó kombót vereti egy egész egyetem fekáliájával. Jól megfigyelhető ahogy a parti köveket úgy rendezték hogy a gedva egyenesen a szerelem szentély HotTube-jába áramoljon. És igen, odabent a fészekben, meleg és pezsgő élményfürdő sejthető. Mi ez ha nem holy shit?

Szólj hozzá!

Címkék: szar szex bme rakpart


A bejegyzés trackback címe:

https://moiro.blog.hu/api/trackback/id/tr523206580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása